Koresan

Ambalaj

Gaziantep 4. organize bölgesinde OFM(Orta Doğu Fuar Merkezi)nin 500metre ilerisinde, Adıyaman yolu üzerinde 9000 m2`lik alandaki fabrika ve depomuzda sizlere hizmet vermekteyiz. Dilerseniz Koresan Ambalaj fabrikamızı ziyaret edebilir, bizzat almak istediğiniz Karton Bardak ürünlerimizi, Hammaddelerimizi ve Makinalarımızı inceleyebilirsiniz.

Koresan

Makine

Güney Kore`nin en iyi makina üreticilerinden Jinwoo Makinelerinin Türkiyedeki tek distribütörü olarak sizlere her boyda ve kalıpta yeni kağıt bardak makineleri sunmaktayız. Ayrıca Çin’de OEM olarak Koresan Markamız ile bir çok sektöre çeşitli endüstriyel makine tedariği sunmaktayız.

Koresan

Sağlık

Firmamız 2011 yılından itibaren bir çok firmaya Güney Korede Sağlık sektöründe danışmanlık yapmaktadır. Bu çalışmalar sonucunda edindiğimiz bilgiler bizleri Kore Ginseng`i konusunda sektördeki uzman firma konumuna getirmiştir. 2015 yılında Tarım ve Gıda bakanlığınca da onayını aldığımız KGNF Ginseng tabletlerin yıllardır ithalatını gerçekleştirmekteyiz. Siz değerli müşterilerimize Gaziantep 4. organize bölgesinde 9000 m2`lik alandaki fabrika ve depomuzdan hizmet vermekteyiz.

Koresan

Zambak Eczanesi

Güney Kore`den ithal ettiğimiz takviye edici gıda ürünlerimiz(Ginseng Ürünleri) ve Kore kozmetik ürünlerini sattığımız Zambak Eczanemiz Gaziantep Mücahitler mahallesinde bulunmaktadır.

Adres: Mücahitler Mahallesi, 52007 Nolu Sokak No:4/F Şehitkamil / Gaziantep (Şehitkamil Kongre Merkezi karşısı)

Koresan

Hane Mimarlık ve Duvar kağıdı

Firmamız 2023 yılı itibari ile duvar kağıdı bayilikleri ve distribütörlükleriyle yeni bir alana girmiş bulunmaktadır. Kağıt uzun yıllardır bildiğimiz bir konu. Bu konudaki tecrübelerimizi duvar kağıdına da taşıyarak sizlere ithal ve yerli duvar kağıtlarını alttaki adresimizde satışlarına hizmete girmiş bulunmaktayız. 

Adres: KARACAAHMET MAHALLESİ , M . SAİP KONUKOĞLU BULVARI ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP